"Men ja hade honom iaf lite igår"

Jävligt trött på dumma brudar, visst de kan va roliga ibland (att skratta åt) med oftast är de bara patetiska.

En karl raggar sönder på en av 3tjejer som jag en dag stötte på ute, han raggar inte lite utan tar sig friheten att påstå att tjejen i frågan trånar ngt enormt efter honom och tar på henne ÖVERALLT. Min första tanke är fyfan vilket äckel och hade givetvis, om jag var den utsatta eller hennes kompis, givit honom en fet jävla smäll. Men nej nej, de skojar bort det lite lätt. Beklagar sig fnittrandes över hur han beter sig och säger "nej, nej" halv lamt vilket han inte tar åt sig alls. Mitt i allt, mitt i mina kommentarer om att han är skit ful och skit äcklig börjar en av de andra två tjejerna som har turen att inte bli taffsade på beklaga sig.. "Alla killar vill alltid ha frida, alla blir besatta av henne, ingen vill ha mig.." och nu kommer det bästa, hon lägger sedan till "men jag hade honom iaf lite igår".  Hur menade hon nu? ja jo det är så jävla sjukt att hon sugit av honom kvällen innan. Jag orkar inte, jag ger upp och tårarna flödade ur ögonen när jag skrattade (åt henne inte med henne). Fick till och med se bildbevis sen också. Iförd i cowboy hatt och hulahulaband runthalsen (enbart detta). Inte världens vackraste syn..

Kommentaren "men han är snäll när han är nykter" satte pricken över i:et och jag ger upp.

Tio bra

saker med den här sommaren.


1. Solen
2. Brunbrända karlar
3. Repriser av teveserier som jag aldrig hinner se annars
4. Att det regnat som fan i övriga Sverige förutom i underbara Stockholm
5. Åka nercabbad bil
6. Karlar med t-shirts så man ser deras tatueringar
7. Snaps uteservering
8. Vinbären som växer på min gård
9. Alla storfilmer som har premiär
10. Alla karlar som INTE går runt i linnen


Någonstans

mellan värdelösa Bajen och snö behöver jag bli riktigt jävla påsatt. Jag vill svettas, vara kletig och så anfådd att den enda återhämtningen är en återställare av KUK. Fittklapperi är numer en överskattad aktivitet, action sökes.

Wipeout

Sitter och funderar på om man ska anmäla sig till programmet. Verkar jävligt kul. Om inte annat så får sig polarna ett gott skratt.

Vi ska vara tacksamma

Som har Simon och Freddy. ÅT HELVETE. Sne blir man, van är man. Nog om det..

Jag vill ge ett HOLLA till alla de som läser denna blogg och kommenterar. Speciellt till de som klagar och tycker att vi skriver för mycket om sex. Holla till de som tycker att vi gömmer oss bakom bloggen, att vi är groupies, att  bloggen suger men läser den endå och speciellt till de som klagar på hur vi stavar.

En fundering som slagit mig är hur mycket jag vill vara fransman! Tanken är att jag från och med imorgon är en. Fransman dvs. Jag ska äta baguette, dricka vin, ha mustach & basker och vara allmänt otrevlig. Tillhörande detta är att jag ej länge behöver låtsas om att jag förstår vad Saian Supa Crew sjunger, för imorgon KAN jag franska.

Planera smart!

För alla Er som planerar att resa med SL, kika här för uppdaterad information gällande spår arbeten på samtliga linjer i sommar.

Vi vill också rekommendera andra semestersysslor,
1. Pulla nyrakad fitta flitigt
2. Våldgästa ett bebott tält (eller gärna en villafest), nakna
3. Kika på upphetsande videoklipp
4. Läs en bok, eller en serietidning

Vi tänkte egentligen kommentera dagens match men vi låter detta tala för sig självt.
Ses där!

Ordet pömsig

har fått en ny innebörd. "Sexuellt utnyttjad?!". Vi älskar det. Bokstavligen är det en jävligt härlig känsla att vara sexuellt utmattad men jag nöjer mig att vara fantastiskt blöt tills vidare.

Stockholm

Kan skatta sig lyckliga att ni chillar under sol, längre ner i landet öser regnet som aldrig förr. Tält framkallar svett i defination klet, det vore vettigt att köra en bortamatch.. men å andra sidan är alla grabbar bögar eller kylskåpsbärare. Konstaterande: det kittlas inte i mina trosor. Hälsningar från ett blött landskap.

SöderLigan

gör ett gästinlägg, alla dom som tror att BHB redaktionen är ett gäng dyngslynor ............de har visat väldigt väldigt bra omdöme.....dom är nämligen dyngslynor.......men ingen av er luffare som läser denna blogg för att få igång kvällsrunket, ska bara veta att ni aldrig någonsin kommer att komma i närheten med era äckliga smutsiga internetporrsliskigafingrar vid några av dessa medlemmar. BHB gillar endast Bajare med stake som står för sin sak.

StasiSverige

har gjort det igen. Nu kan man inte längre sms:a och kolla reg.skyltar på bilar. Jag som älskar att sitta på uteserveringar och gissa snutbilar.

Snälla

definiera bakfylla, för tillståndet i dagsläget är obeskrivligt katastrofalt.
Spel, fyllesvin, internbråk (släpp hästarna fria!), dans & hångel -
allt en onsdagkväll skall innehålla.

Matchdag, KUL! Det firar vi med DAIM!

Telefonförsäljare

ska verkligen ha credd för sitt ypperliga arbete, sin fenomenala service och sina energiska röster. För det första så ringer denna trötta/otrevliga människa och väcker mig, min första semesterdag när jag inte behöver göra något. För det andra så slänger han på luren i örat på mig för att jag tackar nej till ett par bomullstrosor, hade jag velat ha trosor så hade jag nog gått och handlat ett par själv. Jag blir så ledsen.

Nu firar jag semester med ostbågar och oboy!

http://www.youtube.com/watch?v=RkggJYCvesQ

Filippinska fångar dansandes till Michael Jackson. Vad kan man säga? Underbaaaaaaaaaaaart!

Vi vill börja med att

ge att HOLLA till Mr. Orange och tacka för gårdagen, det var grymt kul.
Sen har vi en kamrat som fyller år, HOLLA!

Den mest berikande upplevelsen igår var när vi återigen efter många år i skuggan fick träda in i rampljuset och agera fjortisar. Vi drog på oss klackarna och drack vin&sprite ur en vinflaska på vägen till Mr. Orange, flaskan lades fnittrandes i en buske för senare bruk! (never happend)

Den minst berikande upplevelsen igår var när återigen män motbevisas deras "game". Att vara medveten eller omedveten om gamet spelar ingen roll, det är så ofantligt oattraktivt. Bruden blir stoppad av killen hon gått på samma dagis som för cirkus 20 år sedan, och det första han frågar är hur civilstatusen ser ut. Efter svaret vänder han sig smidigt om till sina bröder och visar det klassiska "jag skär halsen om er om ni rör henne, hon, hon är MIN"- gesten. Bruden himlar med ögonen, skrattar lite lätt och glider därifrån. Kom igen killar!

Med det sagt vill vi dedikera denna video till alla vita tjejer som inte kan bootyshake.


Städare?

Jag hatar att städa. Det finns inget värre. Dessutom är jag världsbäst på att stöka ner. Allt fler skaffar städerskor som kommer å fixar å donar några gånger i månaden. Finns det manliga sådana?


Kontaktannons:

Jag vill ha en karl som är stor, stark och kriminell.

Behöver man skriva mer?


Karma slår tillbaka mot BHB.

Någon ger oss tecken på att vårt uppförande den sista tiden ej är acceptabelt, detta har vi kickat bort genom att skrika högre, supa mer och knulla friare. Vad leder denna revolt till? Stenkastning, personliga påhopp och blindness. Nästa gång kanske vi skall ta karma på allvar, tills dess kör vi på som vanligt.

Jag älskar regn

De senaste veckornas hypervärme har verkligen tagit kål på mig. Så jag välkomnar det här vädret. Slipper man se grabbar i linnen också.

Musik när den är som bäst

Få artister har så grymt flow som Mos Def, jag hyllar karln!
Fler artister som är värda att nämnas är Common, Methodman, Beatnuts, Gang Starr, Talib Kweli, Jay-Z, Nas & givetvis Grandmaster Flash & The Furious Five.



Det verkar som att

vissa människor måste kämpa emot sitt vokabulär, typ jag.
Som den sms-slampan jag äro har vissa ord nu satt sig på hjärnans meninx. Ordlistan väljer ut de ord som förbrukas mest;
hora = göra, kuk = kul, ditt = fitt/fitta, skäms = slamp.. osv.

Antingen är det mig det är fel på eller så är det Sony Ericsson telefonen.

natten

spenderades ihopklibbandes med en karl. Varje gång jag vaknade låg jag i en ny position fast med samma princip; att vara så NÄRA som möjligt. Ibland krävs inget annat än en manlig naken kropp mot sin egna nakna kropp. Och man sover djupare än någonsin med benen slingrande kring den andra, en nacke att andas in manliglukt ifrån och en ryggtavla värd att dö för att kladda på.

Jag sov jävligt bra inatt. Ikväll dricker vi öl.


En vis kvinna sa:

"Nakenhet är nyckeln till lycka"

När det är som bäst

Orgasm på morgonen är en av de bästa känslorna. Att vakna upp till det är oslagbart, när man är som svagast. Synd att det inte finns tillräckligt med karlar som riktigt vet hur man gör,så att man är tvungen att ta hand om det själv.

Klädkod gäller även män som utstrålar sex.

Till min stora förskräckelse glömde jag nämna att mannen som utstrålar sex har brutit mot alla befintliga klädkoder, jag försökte få igenom ett godkännande av mina vapensystrar men ingen brud faller för puppy eyes. "Min metod är icke godkänd".

Vad hände igår?

PITP var som förväntan, en folkfest! Jag tror bestämt att för mycket alkohol konsumerades, vilket resulterade i att en kvinna letade byten i en skog, en kvinna sågs sitta sovandes i okänd människas soffa och en kvinna hann hem innan hon däckade strax före 21. Matchen är en dimma men viktiga frågor fick sina svar. Vilken talang har du? Jag är jävligt bra på att suga kuk. Det konstaterades även att man inte ska ha brudpolare. Det är smart att skaffa sig ovänner genom att hitta på anledningar att få bråka, och det utan belägg. Annars är jag glad att ha upplevt passivt hångel.

Party in the Park!

Uppe med tuppen! Nu jävlar smäller det. Ska försöka hinna med liveuppdateringar under dan. Idag ska jag hitta nån att ha svettig klibbig, underbar sex med.


Äckligbrud.se

För det som är intresserad så jag har SVETTATS rejält idag och befarar nu att jag kommer hinna tyna bort innan helgen. Kanske man ska doppa sig i absolut till innan lördagens match för att inte droppa ner övriga åskådare. Att vara julgran kan ju fet räknas bort iaf, tar rådet att köra så naket det bara går. Ett par shorts och bikinitop, sen viktigaste av allt är den lilla handduken knuten i shortsen så svetten kan torkas bort lätt!

Ledsen grabbar

men ni som går runt i linne på stan går tyvärr fetbort i mina ögon. Oavsett kroppsbryggnad (även om de flesta med linne tycks vara riktiga spinkisar).

Riktigt vidrigt!

Det är visserligen ganska varmt ute & inne dessa dagar. Detta tyder dock inte på att butiksbiträden skall ta sig friheten att överrösa sin bitterhet på oss som är villiga att slösa pengar på impulsköp av kläder vi aldrig kommer att sätta på oss. Antingen så skaffar sig var butik en takfläkt alternativt en golvfläkt eller så slutar butiksbiträden med rövsvett sluta jobba under sommaren.

Själv har jag blivit galen och bytt ut Rexona Deo stick mot Rexona Deo Roll on.


Till helgen

i ära så har nu även den sista tredjedelen av BHB lyckats hora till sig ett säsongskort till matchen. Tackar vänligast karln för detta och hoppas han inser att det var det sista han såg av det kortet!

Förövrigt måste vi passa på att promota Party in the Park som både är innan och efter matchen på lördag. Start 12.00 (16.00 match) och sedan hålls det på till 20.00 igen. Den som inte dyker upp är antingen gnagare eller gårdare och vem fan vill va de?


RSS 2.0