Suck.


Thats it. Nu går jag in i musslan igen. Titta och gråt. Farväl.

http://www.youtube.com/watch?v=CD2LRROpph0

Katerina

i Big Brother, ja vad ska man säga?! Lycka till med lärarjobbet i framtiden din pinsamma, äckliga, falska skitmänniska. Jag hade garanterat blivit utslängd från huset om jag varit där inne för å dragit en flarra i huvet på henne. Hon har gått om Roza nu i min hatkampanj, även om Roza ligger på en tät andraplats.
Och ÄNTLIGEN åkte Nicky ut hurra! MEN, tyvärr jobbar åsnan på Snaps så då kommer han va där å förpesta vår tillvaro, men den kommer nog inte bli lätt för honom. Vi måste jobba på att få bort alla äckelmänniskor (brats och wannabesådana) från vår stadsdel, bara för att de inte har nån grym uteservering i sin egna vidriga stadsdel ska de inte få ta över vår!

Hammarby IF 114 år

Jag har ingen riktig pojkvän och så kommer det nog aldrig bli heller men vem fan bryr sig om det när man har världens bästa killpolare och Hammarby IF vid sin sida. Blod, svett och tårar har man gett för det här älskade laget och man får så mycket mer tillbaka än vad någon annan relation nånsin kommer kunna ge. Jo, förutom en sak då får man ta fram sin gamle rabbit.

Let me entertain you

Med risk för att bli anklagade för idestöld av våra bröder på kritaen5a så ska även jag nu skriva om Big Brother. Den här underhållningen av världsklass slår ju alla rekord! De knullar, spyr, bråkar, gråter, och blir helt efterblivna i huvet så de måste lämna huset. Min favorit e Tobbe (för att han klär sig som en grabb) och fatta hans ångest när han fått reda på att han hånglat med en fd snubbe HAHAHAHAHAA det är ju sån underhållning att man nästan kissar på sig lite. Men inte så mycket så man måste byta trosor, då har man fan inte gjort sina knipövningar!

RSS 2.0