Det kungliga bröllopet

Någon av oss måste kommentera den stora händelsen som ägde rum i Sverige igår den 19e juni. Det stora kungliga pampiga bröllopet mellan sveriges Kronprinsessa och en man av folket Daniel Westling, nu Prins Daniel.
Han blev rånad på efternamnet och heter nu enbart prins Daniel av Bernadotte familjen. Lustigt..

Jag tycker iaf att det var jäkligt kul med detta bröllop, skit nu i om ni är för eller emot Monarki, det var bra marknadsföring för Sverige och dessutom jäääkligt pampigt och jag var fan stolt över att vara svensk igår. Hur ofta står en Kungafamilj uppraddade utanför slottet tillsammans med världens kungligheter inför en halv miljon människor och sjunger nationalsången?? Once in a life time!

Heja Sverige!
"Allt som betyder något är kärleken, och vi älskar Sverige så.."


Luckoppning tack

Har precis vaknat till ett forvillande kaos. Ni vet nar man vaknar med ett ryck och tror att man forsovit sig till jobbet, exakt sa vaknade jag fast tva timmar for tidigt. I alla fall, in i vardagsrummet gick jag och mottes av den underliga synen av krossat glas, soffan mitt i rummet och ett par kallingar under en av stolarna. Vad som hant? Det far ni fraga nan annan for jag har ingen aning. Verkar som jag haft kul anda.

Frulle

Jag dricker bacardi breezer till frukost for att ibland far man gora det! Speciellt dagen efter man letat ragg och blev utan... Javla amatorer som gar ut pa helgerna, men tack och lov ar det sondag nu och alla proffs ar ute. Skal!

RSS 2.0