Kvinnfolket

uppnås till två idag.

"Ska du använda post-itlapp så se till att klistret är på utsidan"

"Ere ok om pappas polare tar med sig hundarna?"

"Jag fuckar ur hårddisken"

"En zigenare utan kniv är som Gunde Svan utan stavar"

Mr Bring It, "Vi har redan glömt vad vi skulle säga"

"Ere ok om man har det som facebookstatus?"

"Jag å Kuken e ute 2 ggr i veckan"

"Jag gillar inte griskött och jag är inte ens muslim"

"Fan det där var ju Breezer"

"Skål"

"Papapapapapapa - smack smack"

"Färska dadlar, från nyårsafton"

"D e fest i köket oxå"

"Kolla bakom pekbordet"

"Det kan inte vara fest varje dag"

"Jag blir glad av bacon"

"Morsan morsan den kan stå!"

"Jag kände igen ditt kylskåp"

"

Kan meddela

att trots alla era tips så har jag fortfarande inte hittat min dildo, så jag antar att det är som "anonym" gissar, att någon tagit den som souvenir. Tråkigt att man inte fick signera den först bara... Bara att gilla läget och tjacka en ny. Om någon kanske kan avvara en slant från er givmildhet åt stackarna på Haiti för att sponsra mig är det bara att höra av er.
 Här kommer för övrigt en bild på en GRYMT porrig snubbe (sorry grabbar, nu blev det lite tjejigt igen) och självklart är det Charlie jag snackar om.


Hår?!

Kroppshår är verkligen en fråga som kan ställas till alla sorters människor och tillbaka får man olika slags svar. Vissa gillar könshår, vissa tycker det är vidrigt. Jag ÄLSKAR karlar men betyder detta att de skall ha mycket hår under armarna eller är det gay att be att det bör vara cleant där under? Jag träffade en karl en gång, vilket ledde till en härlig sexupplevelse tills han kände att han ville slicka mig på absolut FEL ställe. Vissa karlar gillar bakdelar, till all ära, men gilla det på avstånd. Än en gång uppstår en fråga kring hår. En tjej bör ha ett rakat anus! Oavsett om man gillar eller ogillar hår. Det är bara fel. Fel fel fel. That's all.

???

Jag har tappat bort min dildo. Den är ganska så normalstor (okej lite större), lila och glittrig. Sågs senast en mörk och svinigt kall decembernatt. Hittelön utlovas.

Fågelturken


NERDS

Det är något speciellt med "nördiga" karlar, något attraktivt som är svårt att beskriva.
Härligt är att se en karl, helst nördig, i ett hörn på en bar som bevakar vad som händer runt omkring utan att göra något speciellt väsen av sig självt. Mystik.



2010

Det är dags för mig att noppa min mustasch då vi firar in det nya årtiondet.


psykfall.se

Finns många sådana.

Shit vad jag längtar till Bajenkvällen på Hovet! Känns som en bra uppvärmning inför fotbollsäsongen som börjar om lite knappt tre månader....... Vilka fantastiska bortaresor det kommer bli denna säsong alltså! Allsvenskan gå å lägg er! För övrigt så kan ni bittra icke-Bajare som läser den här bloggen kan fan dra åt ni vet vart, vi är laget med störst klubbkänsla och Sveriges bästa fans, vilket ni vet om, och eran ilska grundar bara i avundsjuka.

RSS 2.0