"Fan vilken snygg fitta du har!"

Jag kunde inte hålla mig för skratt! Karlar är verkligen en klass för sig, ingen tvekan. Dock är detta kanske det nya sättet att ge komplimanger? Är vi damer trötta att höra att vi har fina ögon, snyggt hår och små gulliga fötter? Vill vi bara ha SEX?!

D-Day

Krossa råtta och sen hockey!


Jag älskar derbyn

Horunge
Fitta
Bögjävel
Gnagaräckel
Snuthora
Snutfitta
Kuksugare
Råttjävel
Cpbarn (en av BHBmedlemmarnas personliga favorit)
aikare

Svenska Hollywoodfruar

Detta klipp är till er som någon gång sett ett avsnitt eller två av just den korta serien. HAHA!


http://www.youtube.com/watch?v=LrBeBYQTSfo


Vi bor i ett I-land

Det finns så mkt problem här i världen, svält, fattigdom, bostadslöshet, arbetslöshet, krig.. and it goes on..
Själva har vi en drös med hemskheter att möta i vardagen.

T.ex:
När man töjt ut ett ledband i foten så man omöjligt kan ha högklackade skor på helgen. Gah

Eller när man en omringad av enbart karlar och blir skitnödigt när det endast finns en toalett!

Eller kanske när man ska iväg och äta brunch och blir orolig över om det finns alternativ för de få som inte kan äta korv.

Dessa problem måste vi tyvärr tackla i vår vardag. It's a hard life.


Vi gör det också!

Ja, vi skriver att vi HOPPAS att Charlie Davies kommer klara sig fint efter bilolyckan som skett!







Btw, Anders Svensson vill inte hyllas ikväll pga av han tidigare blivit utbuad av fansen. Vilken hjälte! Han kommer alltså inte att slösa vår tid ikväll. Nu undrar vi dock när han kommer till en viktigare insikt, att ta av sig tröjan och inte slösa vår tid i framtiden.

Morbid duschning

Fan vad skönt det är att duscha ibland. Duscha bort alla dagens tankar och bekymmer, bara låta det rinna av en. Sen brukar jag nästan plåga mig själv... Man börjar med normalvarmt vatten bara för att gradvis höja, höja och höja. Kroppen blir illröd och ångan stiger. Till slut gör det så jävla ont att jag nästan skriker och då drar jag på med iskallt. Mohaha!


Hmm

 Min dator har fått svininfluensan. Jävla as.


Höst = Underbart!

Det betyder att alla brats försvinner från Medis! Bort försvinner även alla karlar som envisas med att flanera runt i linnen, fram med alla stora varma tröjor, halsdukar, vantar och mössor. Love it!

Har fortfarande inte fått någon klarhet i vem som sket i bussen... I vår buss fick vi nöja oss med porrtidningar och godis.

Snart ere dags för derby igen med allt vad det innebär. Att hockeyn har premiär samma kväll kommer nog göra dagen till en alldeles förträfflig tillställning. Lite halvjobbigt att matchen börjar 12.30, får ställa ett tiotal alarm eller så. Forza!

Musik har ingen färg?

Musik skall föra människor samman. Musik skall sprida glädje. Musik skall framkalla den där känslan man får när man hör ett riktigt bra beat eller ett riktigt bra rhyme. Back in the days var det mycket mer hjärta i musiken - hur folk uttryckte sig på scenen och sättet låtarna skrevs. I dag är musiken kategoriserad. Människor delas upp i fack efter dess musiksmak i kombination av dess klädstil, vilket motsäger vad musik skall stå för. Musik är en form av konstnärligt och emotionellt uttryck som bör användas försiktigt av var människa. Hiphop är inte baggy kläder, rock är inte kedjor och trasiga jeans, pop är inte fjortisbrudar som älskar snygga tonårsidoler, Opera är inte 65+. "Musik är en vetenskapligt eller konstnärligt ordnad mängd av toner av vanligen olika höjd och klang ordnad efter rytmiska, harmoniska och melodiska mönster över viss tid, oftast kombinerad också med tystnad"

Musik är alla människors religion.


arg

jag är så jävla förbannad idag, jag är förbannad på folk som verkar ha tappat förmågan att förstå en klocka. Eller de kanske aldrig har förstått tidvisaren på urfittan och kommer då de passar dem själva. På min arbetsplats passar vi tider, bokar vi en tid med en kund så är vi fan där för att möta dem med ett leende när de går innanför dörren. I tid, inte fem minuter sent, inte en kvart och inte fan ringer man en halvtimme innan och försöker boka om. Jag måste säga att det är vidrigt jävla respektlöst och jag orkar inte med människor just nu. Kom i tid eller sug min feta obefintliga balle. Jag är trött på att vara "serviceminded".

RSS 2.0