Måste medge

eftersom jag är en av de där söta svenska tjejerna med de fjuniga hårstråna så tänkte jag försöka få lite sympati jag med. t.ex. om man vill plåga sig karl lite och skita i att va bic-fitta några dar, enbart för att vara elak, så går ju inte det! hemskt. satt utifrån det perspektivet är det jobbigt att vara "fjunig".

sedan vill jag bara tillägga hur upprörande det är att vi har en blatte i bloggen. Ngt jag inte har blivit meddelad om. ber om ursäkt för detta och hoppas att folket slipper läsa om dennes hårproblem i fortsättningen.


Mittlivsomblatte.

Att vara blatte- brud och försöka passa in i svenska samhället är i sig en kamp.
Jag menar, ni svenne- brudar slänger med ert fina lockiga blonda (typ gula?!) hår och vickar på era små stjärtar i jeans, som ni köpt på BikBok eller Ginatricot där den största storleken är 25, och får allt ni pekar på. Vi andra kämpar i typ 2 timmar för att få håret att ligga i hjälp av en plattång från en livsmedelsbutik för 59,- (och då med extra-pris kupongerna man fått i förortsnytt) som är i princip det man har råd med. Vi reducerar våra utländska namn i CV:n, vi presenterar oss som "halvsvenskar" (men vi är stolta över vårt ursprung) och fetstilar gärna att vi talar flytande svenska för att detta ej skall hindra oss från att få ett värdigt jobb.

Under sommaren suckar alla svenne- brudar för att "håret växer så snabbt både här och där". Mina vänner, VILKET hår?! Menar ni dom där små blonda fjunen som syns ännu mindre när de bleks i solen? HALLÅ! Ge mig en dag och det är dags för maskineriet att sättas igång igen. Hudfärgade strumpbyxor? No no! Bic, Garnier, Gillette Venus - släng Er i väggen.


Den senaste

månadens torka är över. Tacka fan för det.

1:an till 2:an kom. Over and out.


"Om man kisar så ser nollan ut som en tvåa" ..

- en glad kille hade hopp om att Hammarby skulle vända när det stod 1-0.

Det är facinerande att titta på ett lag som ligger så jävla illa till och som under press spelar ännu sämre men inte bryr sig. Vart är glöden? Vart är viljan? Vart är anfallet? Vart är KÄRLEKEN!? Det är också jävla intressant att titta på ett lag som endast anfaller i grupp, ingen vågar anfalla, ensam. Vid tredje passningen dör spelet och ruta ett är kommen.

KUKEN!

haha

Idag frågade jag en dansk vän hur livet lekte och hon svarade, och jag citerar:

"having the ocational, casual sex.. starting a new job next thursday.. so it's ok."



Så skyll inte på oss om bloggen rätt ofta handlar om sex, om folk inte ens kan utelämna såna detaljer vid en fråga om hur de mår så antar jag att det är just de dem vill läsa om.

Vem fan

sket i bussen?! Detta ska luskas i!

Det är jävligt kul med bortaresor, men, jag kan nog på fullaste allvar påstå att detta var sista gången jag tar bussen, oavsett destination. Alldeles för skitigt, skrikigt och för lite sömn. Att vakna med två fingrar upp i näsan är inget jag njuter av! Nästa gång blir det tåg eller bil. Men det förstås, hade jag velat åka buss hade det ju inte gått för nu blir det inga fler i år... Att jag motstod frestelsen att gå till Kvarnen när bussen anlänt till Gullmars ska jag ge mig själv all cred i världen för.

Vart sov du egentligen, Mr. Orange?

Hur många bitar gör dig glad?


Göteborg borta.

När bussen lämnade Gullmars kl 04.15 (ca) blev det bara värre (det kan även uppfattas som roligare) för var timme. Citat i världsklass flödade (tex):

"jag åker bara ner för att slåss, jag får inte ens gå på matchen"
"om alla bara håller käften och tänker på något dom tycker om istället"
"sprutade JAG kakor?!"

Från vitt till svart på bara ett par timmar.

Tack GAIS för att vi fick låna er pub trots era regler:
1. Förstör inte vår pub.
2. Ingen hädelse mot GAIS får uttalas under denna dag.

Detta tog vi såklart på allvar då vi stod utanför Gamle Port och visade vår kärlek.

Stoppet i Jönköping på väg till Göteborg hindrade oss för shopping på macken på hemvägen. En stackars jävel sågs springandes över parkeringen med en Max påse i handen, då han de första 20 minuterna efter stoppet föredrog att sova, och blev nekad att kliva på bussen. Denna jävel tyckte att busschauffören kunde suga kuk vilket busschauffören inte hade lust med. Trevlig som han var stängdes dörren framför näsan på oss skrek frågandes om vi ville följa med hem eller inte. Vilken hjälte. Denna busschauffören fick smaka på den ena vänliga kommentaren till den andra. Aggresioner över den tunga förlusten, då vårt lag inte kan vinna (eller vill?!), togs ut på de som förtjänade.

"Är vi i en förtort?! Jag vill hem till Södermalm! Det är jätte farligt här! Jag vill röka!"

Tack jävla hor busschaufför för att vi fick äran att sitta i köer 2 timmar extra för att du är en helt jävla inkompetent människa.

Pink rockar fett

Man bara måste älska den här videon! Klockren

http://www.youtube.com/watch?v=n9yay4PX0OA

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/sverige/allsvenskan/djurgarden/article5792793.ab

Hade detta hänt i en Bajenmatch hade den avblåsts direkt och no way in hell fått fortsätta spelas. Inte för att det spelade någon roll för gårdarna som ändå torska men vi hade inte ens fått chansen. Punkt.

Kvinna eller man? Eller .. både och?!



0:59-1:01

WTF?!

Sexuella trakasserier

Göteborgsresan är aktuell redan nästa helg, detta gör att BHB känner att det är dags att TAGGA TILL. Vila upp sig en aning och se till att spara på krafterna så att de kan hantera en buss fylld med ett 30-tal grabbar, vars uppgift är att ta de gudomliga BHB ner i skithålet. Snacka om att dessa grabbarna som glidit på (host) vår buss, kommer bli sexuellt trakasserade - på ett väldigt vackert sätt. Eller kan det bli att komma bli tvärtom?


Tack Zlatan

Trodde aldrig jag skulle säga det men FY FAN vilken jävla avslutning på matchen! Som Bajare är man ju van vid kassa domslut så Ungerns straff höjde jag knappt ögonbrynet åt, men vilket JÄVLA avslut. Sinnessjukt och tack som fan.

http://www.youtube.com/watch?v=9TNbC1bOEqo


Ligga "lite"?

"Jo men kan vi inte bara ligga lite?"

Det är garanterat fler än jag som hört den kommentaren fler än en gång. Hur fan ligger man "lite"? Har du liten kuk eller ska den bara in lite?


tagga

Ja de är fredag och en av oss i BHB väntar på att folk ska storma lägenheten. sitter med ett glas rött och taggar till och försöker glömma att det är arbetsdag imorn. vi blir två bhb med röda tänder ikväll, trots att vi båda jobbar imorn, men det handlar om att prioritera och vi är bra på det. Så sätter på oss klackarna, fram med glasen och jävlar nu kör vi! Göteborg 20e!!

Tips till Er som gillar att baka!


Svin?!

"Nya influensan orsakas av ett virus som är en blandning av influensavirus från svin, fågel och människa. Genom blandningen har en ny virusvariant uppstått som smittar mellan människor. Hittills verkar det som om framför allt unga och vuxna i åldrarna 20-50 år insjuknar, medan äldre personer drabbas i mindre utsträckning."

Källa: http://www.vardguiden.se


Vi drar slutsatsen att alla svin bör hålla sig hemma, dessa mellan åldrarna 20-50år. Ni som känner att ni ej kategoriseras i denna ålder bör se upp - Vi gör stan ikväll!


Blir så trött!

Är det något jag tröttnat på, så är det människor på mitt arbete som lägger huvudet på sne, ler hånfullt och säger "Du kan ju inte vara så glad med tanke på hur jävla dåliga Hammarby är? Dom åker nog ur i år". Låt mig klargöra;

Det är alltid Hammarby.
Det har alltid varit Hammarby.
Det kommer alltid att vara Hammarby.


Dagens outfit!



Hårspännen från H&M, Mössa från Åhlens, Palestinasjal snodde vi från nån hemlös på Götgatan och smink från Kicks. Krysset vid ögat går ut till alla systrar där ute som kämpar för att nå dit dom vill i vårat "jämställda" samhälle.

tips

Om nu BHB hade haft mobilbloggandet igång idag så skulle det bloggas från Daisys vid Nynäsvägen. För där mina kära slampjävlar finner man inte bara motorknuttar och skogskyrkogården utan även Sthlms godaste burgare. Nämligen; Cajunburgaren. En kryddstark och riktigt jävla god burgare, är man dessutom modig kan man be om extra krydda. Be aware: Drick ej coca cola till, kan bränna ännu mer i halsen!

Det var dagens tips åt er ensamma ungkarlar som inte har lust att använda spisen och inte har morsan i närheten.


Det är sant!

BHB kommer börja mobilblogga. Mest för att utnyttja den bredd blogg.se bjuder på.
Mobilblogg debutens dagar räknas ..

RSS 2.0