Vi förstår inte

varför Whitney Houston fått så mycket kritik för sitt utseende?
Det är ett faktum att kvinnor blir snyggare med åren & att unga småpojkar (som vi gillar) föredrar erfarna kvinnor.



Angelina vs. Megan

Tycker det är en jävla massa tjat gällande vem av dessa brudar som är snyggast i Hollywood, och vem som har "rätt" att vara Lara Croft i den nya filmen. Jag skulle gärna vilja be ALLA hålla käften, vem bryr sig egentligen?! De är två helt skamligt snygga tjejer som ingen av det manliga könet (inte den kvinnliga heller för den delen) skulle banga att ligga med. Alla vill ha dem, alla vill vara dem. Ungefär som för oss i BHB. Det är svårt att ligga på topp men vi gör det ändå.

Lånar lite rader från galna brittan, hon är alltid kul!

Love us, hate us, say what you want about us.
All of the boys and all of the girls they're begging to F U C K us.

Ange vs. megan

gbg

Då september månad intas nästa vecka så närmar sig även en tripp till gbg för att se bajen krossa. Det ska även intas en hel del dricka, umgås med en hel del karlar och målet är även att ståendes kissa på avenyn! Allt för att förnedra. MANLIGARE ÄN MÄNNEN!

Smutsigt!


Miniamerika

Vi lever i ett land som har sådant komplex för att sticka ut i mängden, så att koncentrationen & energin läggs på att se ut/agera som alla runt omkring oss. Vi talar hela tiden om hur Sverige är ett tryggt land, vilka möjligheter vi har och hur tacksamma vi skall vara. Trots detta anstränger vi oss inte nog för att ta hand om de människor runt omkring oss pga törsten att eftersträva Amerika, "the land of opportunities", mer och mer. Att vara framgångsrik är viktigt. Att vara attraktiv är viktigt. Att ha ett bra rykte är viktigt. Jag håller med. MEN. Hur viktigt är det om man endå inte är lycklig? I vårt lilla lilla land vi kallar Sverige, bör vi ta vara på den information som faktiskt handlar om Oss. Istället för att uppmärksamma fetma i USA, då vi jämför oss och tycker att "hey, vi är iallafall inte SÅDÄR feta" och trycker i oss ännu en chips påse, borde vi koncentrera oss på våra egna utvecklingar gällande, Fetma, Anorexi Nervosa & Bulimia Nervosa.

Fetma är världens mest snabbväxande epidemi. I Sverige lider cirka en halv miljon människor fetma. Fetma är inte bara ett ytligt lidande utan förstör också kroppen inifrån. De personer som lider av fetma löper högre risk att få hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes, sömnapné och vissa cancersjukdommar.

I Sverige beräknas 200.000 personer, mestadels kvinnor, lida av någon typ av ätstörning. En procent av dessa är flickor mellan 14 och 17 år gamla. (eller unga kanske man borde skriva?!) Anorexia Nervosa innebär att man har  en kroppsvikt på 15% under det normala. Dödligheten är upp till 20%, men betraktas som självmord då man "svälter sig själv". SVÄLTER SIG SJÄLV?! Jo för det är säkert någonting som man alltid velat, att äta så lite som möjligt, alternativ att hetsäta och spy upp allt, för att sedan gå runt i ågren hela dagen och tycka att man är det fulaste som går på denna jord? Tack vare alla jävla tv-program, bantningstips, skönhetsideal etc. utvecklas dessa sjukdomar då mer information ges hur man skall gå tillväga för att bli ännu smalare. Inte nog med att man skall lida av anorexi, denna sjukdom leder också till att personerna i fråga får andra psykiska problem (såsom ångest & depression) att handskas med.




Göteborg borta. Först ska vi ta Örebro hemma.


21. 22. .23.

Att tycka till!

Jag tycker för det första att den här bloggen SUGER! Skärpning. Oavsett inlägg om sex, äckligheter, ointressanta eller brudgrejer så har vi faktiskt så "übergylliga" och fantastiska personligheter att det inte går att undvika att faktiskt läsa denna blogg endå.

Jag har numer hittat alldeles för många saker som STÖR mig i mitt vardagliga liv.
 - Djurgårdare, VARFÖR är dom så fruktansvärt jävla kaxiga när dom faktiskt, i dagsläget, ligger i botten? Vart är Djurgårn?
- Tanter som inte tvättat fittan på 50 år som tränger sig in i de mest trängsta utrymmen för att få sittplats på tunnelbanan. Tvätta fittan för i helvete innan ni sätter er i våra knän!
- BHB, hur i HELVETE kan man tappa sina mobil telefoner så jävla ofta?! Jag ska fan sno en jävla telefonkiosk till dig idiot jävel.
- Grannar som känner att dom tar sig friheten att borra sig igenom väggen kl 06.00.
- Söderbrats. Antingen är man en skön söderkis eller så är man en stel brat, come on!

Vi ser fram emot väckeriet i Göteborg!

Gefle away

Vi sitter i bilen och laddar något så fruktansvärt inför följande; 1. Tre pinnar mot Geflarna! 2. En ordentlig jävla fylla! 3. Att vandalisera! 4. Jag ska mörda bockjäveln.

BHB

vill hälsa REDAKTIONENS nya skribent välkommen in i bloggvärlden. Och bjuder härmed in dig, personligen, till vår kommande bloggträff.

kritaen5a.blogg.se

Färjan - Håkan

Vem gillar INTE Färjan-Håkan? (fd. Baren-Håkan)
Ett utdrag från en intervju med en människa hela Sverige skrattar åt.

"Om din klädstil var en drink, vilken drink skulle den vara?

- Jameson och Cola. Det är som med jeans och t-shirt - inga konstigheter."


http://www.alltomstockholm.se/start/article49901.aos


Jag dedikerar denna till min mamma.


Det blåser i Jönåker.

Att åka i ett fordon på däck under en lång period av tid får mina tankar tillbaka till år tvåtusensex när man var ung, kåt och nyfiken. Då man inte brydde sig om att suga av killen bredvid i bussen, trots den mängd människor som satt runt omkring. Han var ju snygg och hade perfekt kuk? Nostalgi är king. Någon som också är KING är Pharell, synd bara att hans ego är större än hans balle, dock kommer han undan pga hans härliga chokladbruna kropp. DÄR har vi en karl som utstrålar SEX... Och det tackar vi för.

Lördag

Kvällen är som uppdukad för sattyg. Inte nog med att Bajen- Elfsborg står på schemat vid 16.00 det är även folkfest och midnattsloppet. Så efter en skön revansch och x-antal gin&tonic kan man underhålla sig med att lägga krokben för de löpande på ett kokande södermalm.

Tips.

Ligg inte med din lillesyster, låt mig göra det istället.


Drottningen

av att få nattliga samtal. Det är jag. Innan har man alltid gjort dem själv, nu behöver jag inte ens lyfta luren. Poppis som få och slampig som färre.

Djurgården har inte tid att gråta.

Tack Djurgården för ett självmål och tre poäng, tid för tårar finns inte. Personligen hade jag hellre tittat på Pojkar -98 någonstans långt ute i förorten, fotbollsmässigt hade spänningen varit mer intensiv. Dålig publiksiffra? Medgångssupportrarna satt i en park, drack folköl och jämförde navelludd.
Kort & gott, Hammarby kan inte vinna.

Skansen tar 110,- i inträde?! För att kolla på några jävla björnar och älgar när man kan gå runt och titta på apor gratis. Konstigt att alla barn blir retards när de växer upp framför datorspel och annat jävla tekniskt shit. Är ut på gatorna och sticker ner varandra utan föräldrars kontroll för att de inte orkar/har tid eller pengar till att stimulera sina barn.

Suck.

Gratulationer

Till dagens bröllopspar står först på dagens lista. Hoppas ni får en grym dag och jag är övertygad om att valsen klaras av med bravur! Över till något annat. Imorgon tror och hoppas jag att Bajen vinner samt att det blir ett klassiskt hatiskt derby med allt vad det innebär. Slakt!

This just in.

Då Mr Orange blev överfallen igår av galen slampa slutade kvällen hyffsat tidigt, hoppas på att Mr Orange mår bättre idag.

Snabba cash

Tror jag måste råna nån stackars jävel inom en snar tid. Drar ner till stureplan och attackerar nån äcklig brat som inte vet hur man festar ordentligt. Det ska jag visa minsann!

Varför vi älskar karlar.

En karls kärlek till en dams stjärt har för mig alltid varit ett mysterium men äntligen har himlen öppnat sig och jag ett svar besitter. "En kvinnas ägodel är hjärtformat och representerar kärlek. Den skall guppa i takt med lätet från hennes klackar".

RSS 2.0