Kul att se

att mina vänner hittat tillbaka till bloggen!

Nu är det nyår och det brukar innebära ångest men jag hoppas på en trevlig kväll i afton. Tänkte göra en lista över året och den följer:

2010 = SÖG

Nyårsafton

Är en av kvällarna på året som gör folk till stressade, fulla idioter med panik över VAD de ska göra och VART de ska vara. Konstigt hur vissa kvällar blir mer viktiga än andra. Har man inte gjort ett skit på en nyårsafton så skäms man nästan lite över att erkänna det när folk ljuger. Man måste ju haft huuur jävla kul som helst och gärna få minnen för livet. 09/10 var en jävla skitnyårsafton och det står jag för. Och jag lär nog alltid minnas den som värdelös. Kanske var det så att den speglade gångna året, men man vet aldrig.

Lösningen är enkelt, man bjuder in till fest, lutar sig tillbaka och fylls av vänners skratt och grym musik. Jag vill glömma all ångest, stress och obehagligheter detta nyår. Årets bästa är vännerna.

Tycka

Alla har en tendens att tänka jäkligt mkt och allt och alla. Lägger man ner för mkt tid på sitt utseende är man ytlig och korkad. Lägger man inte ner någon tid alls är man ful. Är man för smal har man ätstörningar, är man kurvig är man fet. Dålig hy fungerar inte alls. Idag ska alla vara smala, men inte för smala, snygga, men inte för snygga. Gärna ha bröst och rumpa, men ingen mage. Man ska aldrig lägga ner tid på sitt utseende, eller iaf inte låta det synas.

Jag hatar åsikterna. Undra vad som sägs bakom min rygg.
Själv lägger jag ner tid, pengar och kraft på mitt utseende. Tycker dock alla andra är mkt smalare, snyggare och jävligt mkt ytligare än mig. Standardisering och piss är vad samhället ger oss.
Fuck You.

RSS 2.0