Resumé över helgens rabalder.

Reseledaren gled förbi med sitt allt för häftiga gäng och tog tåget 09.07. 7 minuter senare går tåget till Göteborg med 3 förväntansfulla damer. Ja, alkoholen var tuff och gave oss ett fair game. Med oss hade vi 50+ som skrattade åt oss. Stämmer, åt. Agnes gled förbi, åkte hiss och sportade glajor medans slamporna njöt av fulla drag i sina rånarluvor. Det stora frågetecknet är, varför krälade P runt på golvet?!

Väl framme samlades en stor skara grönvita supportrar på Stor torget och ramsorna flödade över Borås. Träffade på många jävla äckel och snorungar som retade gallfeber på en. Mest irriterande av allt var kärringjäveln som förbjöd oss att röka inne på arenan. Skithåla. Grönvita som vi är rökte vi henne i ansiktet.

Einar hoppade sönder vår säng. Långe T hotade de flesta i vår närhet medans de dryga små var de mest vilsna på resan och gled mellan klubb till klubb. När man är häftig nog att inte presentera sig för umgänget eller vara trevlig, då är det dags att byta klubb. Grönvitt beter sig. Äckliga ungar.

Vaknade upp till ett manligt välbekant ansikte (dock ej bredvid mig) och började genast få ångest. Kände mig smutsig. Hur kan det sovit över en karl på ens rum när man inte fått ligga? Skämmas bör jag. Hoppade in i duschen för att dra ner bakfulla P för frukost. Köttbullarna hade inte en chans.

Tågresan hem gjorde resan komplett. Stoppet i Herrljunga fick mig att tappa livslusten. Man måste knata omkring i 20 minuter för att hitta en sketen lite pizzeria för att få i sig en bärs. Stämningen var inte livad men av projekt otrevlig fick man F att lämna pizzerian medans Långe T springer omkring och fräser på folk mat. "Förlåt för att jag fräste på din pizza". Herrljunga-Stockholm. Det röktes brasa och det övades akrobatik. Mjao läste sin jävla bok och ett flertal människor lyckades planka sig hem från B to the orås. Låt mig också nämna att Big Fred blev dissad av Josefin. Vem fan vill ha en brud från Göteborg?

HON TAPPA GUBBEN I VATTNET.

/ F


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0